Σεμινάρια – Ιανουάριος 2020

Η Eurobank σε συνεργασία με το Swiss Alpine Center διοργανώνουν μία σειρά σεμιναρίων για στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων. Τα σεμινάρια καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενοτήτων με στόχο την ανάπτυξη διοικητικών και πρακτικών δεξιοτήτων

Τον Ιανουάριο 2020 θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω σεμινάρια:

Εισηγήτρια Professor Μαριάννα Σιγάλα, University of South Australia 

Ο κλάδος του τουρισμού και της φιλοξενίας εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς. Αυτό το σεμινάριο προσφέρει μία κατεύθυνση και ένα πλαίσιο για το πώς οι εταιρείες τουρισμού και φιλοξενίας μπορούν να σχεδιάσουν την επόμενη γενιά εμπειριών υπηρεσιών, δηλαδή ‘εμπειρίες μετασχηματισμού’. Η έννοια του ‘Service Innovation’ καλύπτει τεχνολογικά και κοινωνικο-πολιτιστικά χαρακτηριστικά τα οποία οι εταιρείες μπορούν να ενσωματώσουν στο σχεδιασμό των υπηρεσιών τους για την επίτευξη καινοτομίας.

Θα συζητηθούν πολυάριθμα παραδείγματα και πρακτικές περιπτώσεις σχετικά με τη χρήση της ανοικτής καινοτομίας και την εμπλοκή των πελατών στις υπηρεσίες προσωποποίησης και καινοτομίας.

[Προνομιακή τιμή για πελάτες Eurobank 95 ευρώ] Δηλώστε συμμετοχή online

Εισηγήτρια Professor Μαριάννα Σιγάλα, University of South Australia

Τα κοινωνικά μέσα έχουν αναθεωρήσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι επικοινωνούν, μοιράζονται, σχεδιάζουν, καταναλώνουν και συν-δημιουργούν πληροφορίες και εμπειρίες στον τουρισμό. Οι ‘social media empowered guests’ δε θέλουν να είναι πια παθητικοί καταναλωτές υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί από επιχειρήσεις αλλά έχουν γίνει ενεργοί συν-σχεδιαστές και συμπαραγωγοί (co-producers) των εμπειριών τους.

Το σεμινάριο αυτό αναλύει και συζητά την cyberpsychology των τουριστών και τις επιπτώσεις τους στο σχεδιασμό και την εφαρμογή στρατηγικών και πρακτικών CRM. Αναλύει περαιτέρω τον αντίκτυπο και τη χρήση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για τη μετατροπή στρατηγικών CRM και συζητά τον επανασχεδιασμό των προγραμμάτων πιστότητας για την αντιμετώπιση των σημερινών τάσεων και προκλήσεων.

[Προνομιακή τιμή για πελάτες Eurobank 95
ευρώ ] Δηλώστε συμμετοχή online

Εισηγητής Γεώργιος Σπυρόπουλος, Chief Operating Officer της Electra Hotels & Resorts

Στόχος του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της σημασίας της διαχείρισης εσόδων και της στρατηγικής τιμολόγησης. Τα θέματα του σεμιναρίου περιλαμβάνουν επίσης αξιολόγήση της ζήτησης προβλέψεων και τη διαφορική τιμολόγηση, εξέταση της τιμολόγησης, των αποθεμάτων και καναλιών διανομής,  διαχείριση της υπεράριθμης κράτησης και της ομάδας και αξιολόγηση των προσπαθειών διαχείρισης εσόδων στις υπηρεσίες τροφίμων και ποτών

[Προνομιακή τιμή για πελάτες Eurobank 95 ευρώ]
Δηλώστε συμμετοχή online

Swiss Alpine Center

the Swiss Business School for Hotel & Tourism Management is celebrating 4 decades. The Company was established in Switzerland in 1986 and it’s 1st campus outside Switzerland was Established in Athens-Greece in 1987, and is a pioneer of hospitality management education, a la Suisse! Alpine has attracted students from over 75 countries in the last three decades, making it a truly international institute of learning.

No Comments Yet

Comments are closed